top of page

Werkwijze

Voor de fotosessie!!

Nadat je de het reserveringsverzoek hebt ingevuld, keur ik de datum goed (indien mogelijk). Als je een verzoek hebt voor een Newbornsessie dan kiezen wij samen een datum uit. Ik neem contact met je op per email. Daar stuur ik je aanvullende informatie en nogmaals mijn algemene voorwaarden door. Binnen 2 dagen na dat email neem ik telefonisch contact met je op. Nadat we alles besproken hebben en je akkoord bent ontvang je van mij een factuur en een betaalverzoek voor de (aan)betaling. Zodra de betaling binnen is, is je datum bevestigd en ontvang je een bevestiging via de email.

Ondertussen houden wij contact met elkaar, dan kan ik je styling tips geven en eventuele vragen beantwoorden.

Ongeveer 2 weken voor de fotosessie ontvang je een betaalverzoek voor de restantbetaling. Voor fotosessies die binnen 2 weken plaatsvinden is een aanbetaling niet mogelijk en dient de hele sessie in 1x betaald te worden.

 

De dag van de fotosessie!!

Met een warme welkom sta ik op jullie te wachten onder begeleiding van een kopje thee en/ of koffie (dit gaat niet af van je fototijd) We maken jou en je gezin klaar voor de fotosessie en dan ga ik aan de slag.

Na de fotosessie !!

Dan maak ik een selectie van de mooiste foto's. Deze selectie wordt door mij zorgvuldig in mijn stijl bewerkt.

De foto's worden geplaatst in een beveiligde privé galerij met een persoonlijk wachtwoord.

Deze galerij bestaat uit ongeveer tussen de 20 en 30 foto's, soms een beetje meer. Alle foto's zijn voorzien van een watermerk. 

 

Binnen 3 weken na de fotosessie ontvang je van mij een whatsapp bericht met de link naar je beveiligde galerij.

Je kunt hier zelf de foto's bekijken en uitkiezen. 

Alle fotosessies zijn inclusief een digitaal fotopakket, afhankelijk van het gekozen pakket zitten er 5, 10 of 15 resolutie bestanden inbegrepen.

Bij de pakketten Classic en Premium zitten er ook fotoproducten bij.

 

De foto's die je hebt uitgezocht krijg je toegezonden met wetransfer.com in hoge resolutie en zonder mijn logo.

Extra foto's zijn verkrijgbaar a € 5,00 per digitaal fotobestand.

 

De fotoproducten die in pakket Classic en Premium inbegrepen zijn worden nog ná geleverd. Zodra de producten binnen zijn worden jullie geïnformeerd en kunnen jullie deze afhalen. Indien het verzonden moet worden naar het huisadres is dit ook mogelijk, de kosten voor de verzending zijn niet in de prijs inbegrepen.

Gebruik van de foto's op social media is toegestaan, ik zal het echt waarderen als er ook wordt vermeld dat de foto's zijn gemaakt door Clicks by Su.

Op mijn facebook pagina en google is de mogelijkheid vrijblijvend een recensie achter te laten.

bottom of page